Persoonlijk | Over ons

De zomervakanties zijn voor de meeste mensen weer voorbij en ook bij ons op kantoor is er weer sprake van volledige bezetting. Even kort een aantal punten waar we iets meer over willen vertellen en wat u binnenkort van ons kunt verwachten…

Kantoor

Sietske Osinga is inmiddels begonnen met haar tweede contract op basis van werken en leren. Op maandag gaat zij naar school en vanaf dinsdag zit ze bij ons op kantoor. Ze houdt zich voornamelijk bezig met secretaresse werkzaamheden en daarnaast is zij medeverantwoordelijk voor de organisatie van onze bijeenkomst op 31 oktober 2019 in het Woudagemaal te Lemmer. In mei van dit jaar hoopt ze haar opleiding tot directiesecretaresse/managementassistente op de Friese poort af te ronden.

Bereikbaarheid

In de maanden juli en augustus waren we op vrijdag tot 12.00 uur bereikbaar. Inmiddels hebben we onze openingstijden op vrijdagmiddag weer verruimt en kunt u ons bereiken tot 15.00 uur.

Bijeenkomst 31 oktober

Inmiddels hebben we ruim 60 aanmeldingen ontvangen voor onze bijeenkomst bij het Woudagemaal in Lemmer. Heeft u zich nog niet aangemeld, dan kunt u dit alsnog doen. Stuur even een mail naar: info@vermogensbeheer.frl en geef even aan of u alleen komt of met twee personen. Het definitieve programma volgt nog, maar we starten om 15.00 uur en denken rond 20.00 uur af te ronden.

Producten

Zoals u in de nieuwsbrief onder het kopje ‘dichtbij’ heeft kunnen lezen, zitten we druk in de ontwikkeling van de bancaire beleggingslijfrente. De eerste portefeuilles zitten inmiddels in de ‘intake’ procedure van het fondsenplatform, wij zijn erg tevreden over dit stuk extra dienstverlening richting onze klanten.

Via het fondsenplatform is het ook mogelijk om een beleggingsrekening te openen met betrekking tot vermogensgroei. We zitten in de testfase, maar op zeer korte termijn kunnen wij beleggingsrekeningen openen voor een lagere inleg, zoals bijvoorbeeld € 50,00 per maand. De portefeuilles zijn afhankelijk van het risicoprofiel, dus de intake zal niet veel afwijken dan de standaard intake. We proberen hiermee in te spelen op de vraag van klanten die bijvoorbeeld een beleggingsrekening te willen openen voor kinderen of kleinkinderen. Ook proberen we de jeugd op deze manier een kans te geven om vermogen op te bouwen middels beleggingen, vooral nu de rente over spaartegoeden zo laag zijn en ook blijven. We houden jullie op de hoogte…